Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Puzzle Crăciun

Cod produs:9789731496962
Colecție:Puzzle educativ
Fără stoc
25,00 lei
DESCRIERE

Dezvoltă atenția și îndemânarea copilului tău provocându-l să rezolve cele trei puzzle-uri (de 9, 12 și 16 piese) inspirate de sărbătorile de iarnă. Va fi încântat să descopere renii, oamenii de zăpadă și pe Moș Crăciun,  în timp ce-și îmbunătățește coordonarea mână-ochi și învață să facă deducții și categorizări.

 

 

Pachetul este potrivit pentru copiii care explorează și doresc să afle cât mai multe lucruri sau care abia încep să își dezvolte abilitățile. Există nenumărate avantaje ale rezolvării puzzle-urilor, printre care se numără îmbunătăţirea coordonării mână-ochi sau dezvoltarea gândirii deductive şi a categorizării. În plus, puzzle-urile pot fi instrumente distractive de învățare prin joacă.

 

Controlul erorii este facil, astfel încât copilul se poate corecta singur. Ilustrațiile simpatice de Crăciun sunt perfecte pentru o seară petrecută în familie, în timp ce îl așteptați pe Moș Crăciun cu lapte și biscuiți. Atunci când se joacă, micuțul își îmbunătățește capacitatea de concentrare, atenția și îndemânarea. Puzzle-ul face parte din colecția „Puzzle educativ” și este potrivit pentru copiii de 2-5 ani.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 2 - 5
Format175 x 175 x 45
Număr pagini37 piese in total
Abilități Concentrare și atenție Îndemânare
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Puzzle Crăciun
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE