Puzzle educativ

Puzzle Crăciun

. 00 lei 25

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Dezvoltă atenția și îndemânarea copilului tău provocându-l să rezolve cele trei puzzle-uri (de 9, 12 și 16 piese) inspirate de sărbătorile de iarnă. Va fi încântat să descopere renii, oamenii de zăpadă și pe Moș Crăciun,  în timp ce-și îmbunătățește coordonarea mână-ochi și învață să facă deducții și categorizări.


Pachetul este potrivit pentru copiii care explorează și doresc să afle cât mai multe lucruri sau care abia încep să își dezvolte abilitățile. Există nenumărate avantaje ale rezolvării puzzle-urilor, printre care se numără îmbunătăţirea coordonării mână-ochi sau dezvoltarea gândirii deductive şi a categorizării. În plus, puzzle-urile pot fi instrumente distractive de învățare prin joacă.


Controlul erorii este facil, astfel încât copilul se poate corecta singur. Ilustrațiile simpatice de Crăciun sunt perfecte pentru o seară petrecută în familie, în timp ce îl așteptați pe Moș Crăciun cu lapte și biscuiți. Atunci când se joacă, micuțul își îmbunătățește capacitatea de concentrare, atenția și îndemânarea. Puzzle-ul face parte din colecția „Puzzle educativ” și este potrivit pentru copiii de 2-5 ani.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Puzzle educativ - Numere • Puzzle educativ - Noțiuni opuse • Puzzle educativ - Litere • Puzzle educativ - Moș Crăciun • Puzzle educativ - Tradiții de Crăciun • Puzzle educativ - Forme și culori • Puzzle educativ - Gentuța de Crăciun

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani
Nr. pagini: 37 piese in total
ISBN: 9789731496962
Format: 175 x 175 x 45 mm
Abilități: Concentrare și atenție Îndemânare
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Puzzle Crăciun

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat