Promoție

Puzzle educativ

Moș Crăciun

. 00 lei 36
 
. 00 lei 45

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Pachetul include o carte și trei puzzle-uri cu Moș Crăciun, cu grade diferite de dificultate, ușor de diferențiat datorită modelului de pe verso. Alternați rezolvarea puzzle-urilor cu activitățile din carte, pentru a-i completa copilului experiența de învățare și pentru a intra împreună în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.


Există nenumărate avantaje ale rezolvării puzzle-urilor, printre care se numără îmbunătăţirea coordonării mână-ochi sau dezvoltarea gândirii deductive şi a categorizării. În plus, puzzle-urile pot fi instrumente distractive de învățare prin joacă, dezvoltă inteligența și testează inventivitatea. Puzzle-ul este modalitatea potrivită de a vă distra cu copilul în timpul liber și, în același timp, de a învăța diferite lucruri. pachetul face parte din colecția „Puzzle educativ” și este destinată copiilor de 2-3 ani.


Controlul erorii este facil, astfel încât copilul se poate corecta singur. Pachetul cu activități este o modalitate potrivită pentru copii de a-și îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția, logica, îndemânarea, coordonarea mână-ochi și motricitatea fină.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Puzzle-educativ Numere • Puzzle-educativ Noțiuni opuse • Puzzle-educativ Litere • Puzzle-educativ Forme și culori • Puzzle-educativ Moș Crăciun • Puzzle Crăciun

Vârsta recomandată: 2 - 3 ani
Nr. pagini: 37
ISBN: 9789731498829
Format: 175 x 175 x 45 mm
Abilități: Concentrare și atenție  Logică Îndemânare  Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Moș Crăciun

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat