Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Moș Crăciun

Cod produs:9789731498829
Colecție:Puzzle educativ
Fără stoc
55,00 lei
DESCRIERE

Pachetul include o carte și trei puzzle-uri cu Moș Crăciun, cu grade diferite de dificultate, ușor de diferențiat datorită modelului de pe verso. Alternați rezolvarea puzzle-urilor cu activitățile din carte, pentru a-i completa copilului experiența de învățare și pentru a intra împreună în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

 

Există nenumărate avantaje ale rezolvării puzzle-urilor, printre care se numără îmbunătăţirea coordonării mână-ochi sau dezvoltarea gândirii deductive şi a categorizării. În plus, puzzle-urile pot fi instrumente distractive de învățare prin joacă, dezvoltă inteligența și testează inventivitatea. Puzzle-ul este modalitatea potrivită de a vă distra cu copilul în timpul liber și, în același timp, de a învăța diferite lucruri. pachetul face parte din colecția „Puzzle educativ” și este destinată copiilor de 2-3 ani.

 

 

Controlul erorii este facil, astfel încât copilul se poate corecta singur. Pachetul cu activități este o modalitate potrivită pentru copii de a-și îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția, logica, îndemânarea, coordonarea mână-ochi și motricitatea fină.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 2 - 3
Format175 x 175 x 45
Număr pagini37
Abilități Concentrare și atenție  Logică Îndemânare  Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Moș Crăciun
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE