Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Semne grafice. Pregătire pentru scriere

Cod produs: 9789731495125
Fără stoc
24,90 lei
DESCRIERE

Cardurile educative Scrie și Șterge ajută copilul să-și întărească musculatura mâinii cu care scrie și îl familiarizează cu principalele semne grafice, de care va avea nevoie pentru exersarea trasării literelor.

 

CONȚINUT SCRIE ȘI ȘTERGE! JUNIOR • SEMNE GRAFICE. PREGĂTIRE PENTRU SCRIERE:

  • 29 de fișe cu activități de trasare a liniilor drepte, frânte și curbe, însoțite de ilustrații simpatice pentru a face activitățile mai interactive;
  • 11 fișe cu liniatură tip I mărită, pentru exersarea semnelor grafice;
  • o cariocă nepermanentă, ce permite refacerea activităților ori de câte ori este nevoie. Astfel, copilul va putea rezolva cerințele, fără frica de a trece cu carioca pe lângă linii.

 

Cu ajutorul cardurilor, exersând câte 15 minute pe zi, copilul își va stimula creativitatea, va învăța să scrie și își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția, perspicacitatea, îndemânarea și motricitatea fină.

 

 

Pachetul face parte din colecția „Scrie și Șterge! Junior” și este dedicat copiilor de 3-5 ani. Colecția Scrie și șterge! Junior, recomandată de la 2 ani, este dedicată copiilor curioși și creativi, dornici să învețe mereu ceva nou. Cu ajutorul fișelor plastifiate și a cariocii nepermanente, micuții vor descoperi formele geometrice și culorile, vor învăța semnele grafice, numerele până la 10 și literele alfabetului și vor descoperi informații interesante despre animale, legume și fructe.

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 3 - 5
Format 125 × 155 × 12
Număr pagini 40
Fise reutilizabile Da
Abilități Concentrare și atenție  Perspicacitate Creativitate Îndemânare  Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Semne grafice. Pregătire pentru scriere
Rating-ul tău
Rating:
%