Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Gândire matematică • 3-5 ani

Cod produs:9789731495651
Fără stoc
24,90 lei
DESCRIERE

Pachetul ajută copilul să identifice elementele care i se cer, învățând numerele, formeleculorile sau mărimile

 

CONȚINUT SCRIE ȘI ȘTERGE! JUNIOR PLUS • GÂNDIRE MATEMATICĂ • 3-5 ANI:

  • 40 de fișe cu activități legate de serii logice, corespondențe, comparații și numere de la 1 la 10;
  • o cariocă nepermanentă, ce permite refacerea activităților ori de câte ori este nevoie. Astfel, copilul va putea rezolva cerințele, fără frica de a greși.

 

Fișele de lucru refolosibile ajută copilul să-și dezvolte atenția și concentrarea, în timp ce învață numerele de la 1 la 10 și principalele forme geometrice. Pe lângă atenție și concentrare, exersând doar 15 minute pe zi folosind aceste carti cu activitati, copilul își antrenează și alte abilități mentale, precum logica, memoria, perspicacitatea și motricitatea fină.

 

Pachetul face parte din colecția „Scrie și Șterge! Junior Plus”, dedicat copiilor de 3-5 ani. Colecția Scrie și șterge! Junior Plus îmbină în mod atractiv învățarea și jocul și este recomandată copiilor cu vârste între 3 și 5 ani. Cu ajutorul fișelor plastifiate și al cariocii nepermanente, micuții vor exersa numerele până la 10, literele de tipar și desenul și își vor îmbogăți cunoștințele despre natură.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 5
Format125 × 155 × 12
Număr pagini40
MatematiceCunoașterea numerelor, Forme-culori-mărimi
Fise reutilizabileDa
Abilități Concentrare și atenție  Memorie  Perspicacitate  Logică Cunoașterea numerelor  Forme-culori-mărimi Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Gândire matematică • 3-5 ani
Rating-ul tău
Rating:
%