Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Fişe de desen pentru fetiţe

Cod produs:9789731494869
Fără stoc
24,90 lei
DESCRIERE

CONȚINUT SCRIE ȘI ȘTERGE! JUNIOR PLUS • FIȘE DE DESEN PENTRU FETIȚE:

  • 40 de fișe cu desene pentru fetițe, care pot fi reproduse prin urmarea celor patru pași simpli indicați pe fiecare pagină;
  • o cariocă specială, care se șterge cu ușurință și permite refacerea contururilor ori de câte ori este nevoie. Astfel, copilul nu va avea nevoie de materiale în plus pentru finalizarea desenului.

 

Seria „Scrie și șterge! Desen” este dedicată dezvoltării aptitudinilor artistice și îmbunătățirii motricității fine. Totodată, cu ajutorul acestor fișe de lucru refolosibile, cei mici vor deprinde și primele noțiuni despre geometrie, deoarece fiecare desen are ca punct de plecare o formă geometrică. Exersând câte 15 minute în fiecare zi folosind aceste fișe, copilul își va stimula creativitatea și simțul estetic și își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția, perspicacitatea și îndemânarea.

 


 

 

Colecția Scrie și șterge! Junior Plus îmbină în mod atractiv învățarea și jocul și este recomandată copiilor cu vârste între 3 și 5 ani. Cu ajutorul fișelor plastifiate și al cariocii nepermanente, micuții vor exersa numerele până la 10, literele de tipar și desenul și își vor îmbogăți cunoștințele despre natură.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 5
Format125 × 155 × 12
Număr pagini40
Fise reutilizabileDa
Abilități Concentrare și atenție  Perspicacitate Desen  Creativitate  Simț estetic Îndemânare  Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Fişe de desen pentru fetiţe
Rating-ul tău
Rating:
%
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI