Promoție Fise reutilizabile

Scrie și Șterge! Junior Plus

Fişe de desen pentru fetiţe

. 45 lei 12
 
. 90 lei 24
-50%

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

CONȚINUT SCRIE ȘI ȘTERGE! JUNIOR PLUS • FIȘE DE DESEN PENTRU FETIȚE:

  • 40 de fișe cu desene pentru fetițe, care pot fi reproduse prin urmarea celor patru pași simpli indicați pe fiecare pagină;
  • o cariocă specială, care se șterge cu ușurință și permite refacerea contururilor ori de câte ori este nevoie. Astfel, copilul nu va avea nevoie de materiale în plus pentru finalizarea desenului.


Seria „Scrie și șterge! Desen” este dedicată dezvoltării aptitudinilor artistice și îmbunătățirii motricității fine. Totodată, cu ajutorul acestor fișe de lucru refolosibile, cei mici vor deprinde și primele noțiuni despre geometrie, deoarece fiecare desen are ca punct de plecare o formă geometrică. Exersând câte 15 minute în fiecare zi folosind aceste fișe, copilul își va stimula creativitatea și simțul estetic și își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția, perspicacitatea și îndemânarea.
Colecția Scrie și șterge! Junior Plus îmbină în mod atractiv învățarea și jocul și este recomandată copiilor cu vârste între 3 și 5 ani. Cu ajutorul fișelor plastifiate și al cariocii nepermanente, micuții vor exersa numerele până la 10, literele de tipar și desenul și își vor îmbogăți cunoștințele despre natură.Din colecția Scrie și șterge! Junior Plus fac parte:

Vârsta recomandată: 3 - 5 ani
Nr. pagini: 40
ISBN: 9789731494869
Format: 125 × 155 × 12 mm
Abilități: Creativitate  Desen  Simț estetic Concentrare și atenție  Perspicacitate Îndemânare  Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Fişe de desen pentru fetiţe

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat