Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Numerele

Cod produs:9789731495132
Fără stoc
24,90 lei
DESCRIERE

Cardurile Scrie și Șterge sub formă de fișe de lucru refolosibile ajută copilul să descopere în joacă numerele de la 1 la 10, să învețe să le traseze corect și să rezolve cu ușurință probleme amuzante de numărare, în același interval. Exersând toate acestea, în timp ce va învăța numerele, copilul își va îmbunătăți logica, capacitatea de concentrare, atenția și își va antrena memoria, perspicacitatea și motricitatea fină.

 

CONȚINUT SCRIE ȘI ȘTERGE! JUNIOR • NUMERELE:

  • 2 fișe de exersare a noțiunilor „mai multe/mai puține”;
  • 10 fișe cu numere de la 1 la 10, pentru exersarea trasării corecte;
  • 28 de fișe cu activități de numărare până la 10; Fișele sunt însoțite de ilustrații simpatice, menite să facă activitățile mai interactive;
  • o cariocă nepermanentă, ce permite refacerea activităților ori de câte ori este nevoie. Astfel, copilul va putea rezolva cerințele, fără frica de a trece cu carioca pe lângă linii.

 

Pachetul face parte din colecția „Scrie și Șterge! Junior”, dedicat copiilor de 2-4 ani. Colecția, recomandată de la 2 ani, este dedicată copiilor curioși și creativi, dornici să învețe mereu ceva nou. Cu ajutorul fișelor plastifiate și a cariocii nepermanente, micuții vor descoperi formele geometrice și culorile, vor învăța semnele grafice, numerele până la 10 și literele alfabetului și vor descoperi informații interesante despre animalelegume și fructe.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 2 - 4
Format125 × 155 × 12
Număr pagini40
MatematiceCunoașterea numerelor
Fise reutilizabileDa
Abilități Concentrare și atenție  Memorie  Perspicacitate  Logică Cunoașterea numerelor Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Numerele
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE