Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Învăț limba engleză

Cod produs:9789731496252
Colecție:
Fără stoc
22,50 lei
DESCRIERE

Cartea pentru copii reprezintă un instrument de învățare amuzant, deoarece este însoțită de un CD multimedia, cu un joc educativ. În paginile cărții sunt prezentate cuvinte scrise în limba engleză, împreună cu imaginea pe care o denumesc. Noțiunile sunt împărțite pe domenii: Acasă · în oraș · în grădină · în bucătărie · Alimente · Animale · Corpul omenesc · Culori și forme geometrice.


Aplicația de pe CD vine în completarea cărții și este structurată pe mai multe niveluri de învățare:

  • Nivelul 1 reia în mod interactiv noțiunile din carte. Fiecare cuvânt poate fi ascultat, pentru deprinderea pronunției corecte.
  • La nivelul 2 se verifică însușirea vocabularului.


Copilul va trebui să aleagă imaginea corespunzătoare pentru fiecare cuvânt învățat. Celelalte titluri apărute în această colecție, Învăț limba franceză și Învăț limba germană pot fi de folos copiilor care studiază simultan mai multe limbi străine, deoarece prezintă aceleași noțiuni. Cu ajutorul acestei cărți, copilul va învăța limba engleză și în același timp își va îmbunătăți memoria. Cartea face parte din colecția „Cărți educative cu CD” și este dedicată copiilor de 5-10 ani.Din colecția Cărți educative cu CD fac parte:

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 5 - 10
Format220 × 220
Număr pagini12
Carte cu CdDa
LingvisticeLimbi străine
Abilități Memorie Limbi străine
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Învăț limba engleză
Rating-ul tău
Rating:
%