Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Învăț să citesc în limba italiană!

Colecția este special creată pentru copiii care doresc să învețe să citească în italiană. Cu povești care sunt reinterpretate din cultura italiană și internațională și având ilustrații deosebite, cărțile sunt concepute pentru a-i atrage pe micii cititori.

Cărți în limba italiană pentru copii

Încântătoarele povești din această colecție oferă o introducere excelentă în frumusețea limbii italiene. Ele sunt potrivite de la vârsta de 7-8 ani deoarece majoritatea copiilor încep să citească și să scrie de la această vârstă.

Nivelul 1 este, de asemenea, destinat cititorilor începători. Cuvintele sunt familiare, propozițiile sunt scurte și dimensiunea caracterelor facilitează lectura. În cele din urmă, există un dicţionar care include traduceri mai dificile de cuvinte și expresii.

Vă punem la dispoziție o selecție de titluri foarte cunoscute precum:

  • Pinocchio - Va putea Gepetto să aibă un băiețel real?
  • Frumoasa și Bestia - Adaptarea basmului scris de Jeanne Marie Leprince de Beaumont.

Copiii care sunt capabili să citească într-o limbă străină își îmbunătățesc abilitățile lingvistice și dobândesc perspective noi despre lume. Descoperiți și celelalte colecții de cărți în limbi străine pentru copii pentru a le da șansa micilor cititori de a învăța despre misterele și splendorile diferitelor civilizații:

Vezi mai mult
Vezi filtrele
Vizualizează ca Grilă Listă

2 Produse

Setează descendent
produse/pagină