Promoție

Înăuntru-Afară Deasupra-Dedesubt

Ferma

. 97 lei 13
 
. 94 lei 27

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Recomandată începând de la 3 ani, cartea prezintă viața la fermă. Copilul va descoperi nu doar animalele domestice și beneficiile lor, ci va învăța și cum se cultivă terenurile agricole și la ce folosește fiecare utilaj. În carte sunt prezentate informații despre viața animalelor și a oamenilor la fermă.


Va învăța lucruri interesante despre câine, rață, găină, iepuri, gâște, pui, ouă, albine și cum se culege mierea, vaci și procesarea laptelui, grajd, produse lactate provenite de la vaci, oi, miei, porci și creșterea lor, produse din carne și piele de porc, fibre textile, războaie de țesut, herghelia de cai.


De asemenea, copilul va afla unde se depozitează murăturile, vinul sau laptele și de unde se culeg legumele și strugurii, precum și procesul de obținere a vinului. Pentru ca animalele să crească, au nevoie de hrană.


Copilul va învăța că fânul se ține în hambar, că grâul este de mai multe soiuri și că pentru a culege o cantitate mare de grâu, este nevoie de mașini performante. Cartea ilustrată îl va ajuta pe copil să își dezvolte limbajul și să își îmbogățească cultura generală despre animale, natură și ecologie. Cartea face parte din colecția „Înăuntru-Afară-Deasupra-Dedesubt” și este potrivită pentru copii de 4-6 ani.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Aeroportul • Orașul • Portul

Vârsta recomandată: 4 - 6 ani
Nr. pagini: 30
ISBN: 9789738851511
Format: 215 × 300 × 10 mm
Abilități: Animale  Natură și ecologie Dezvoltarea limbajului
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ferma

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat