Cărți de ficțiune

Cărți de ficțiune

Cărți de ficțiune pentru copii


 

Titlurile besteller de carti de fictiune din aceste colectii au fost premiate cu titluri prestigioase in toata lumea. Cartile trateaza subiecte sensibile si emotionante.


Volume din colecția de cărți ficțiune pentru copii

  • Judy Moody: s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare, au fost traduse până acum în 27 de limbi și s-au aflat în lista de bestselleruri New York Times și Publisher’s Weekly.
  • Tocilara: Primul volum al seriei Tocilara a fost cea mai bine vândută carte pentru adolescenți din UK în 2013, iar în anul următor a primit Waterstones Children’s Book Prize.
  • Orangeboy: Câștigător al Waterstones Children’s Book Prize 2017 for Older Fiction. Finalist al Costa Children’s Book Award, Leeds Book Award, YA Book Prize și North East Teen Book Award.
  • Si alte titluri la fel de captivante: romanele lui David Baddiel, seria de carti "Am supravietuit", Baiatul din Bula sau cartile lui Sally Nicholis distinse cu prestigioase premii.

Descopera intreaga colectie de carti pentru copii de la Editura Gama, create special pentru fiecare categorie de varsta in parte.

...citește mai mult

Seria Pages&Co.

vezi toate

Raftul preferat

vezi toate

Judy Moody

vezi toate

Premium

vezi toate

Premium Junior

vezi toate

Seria de autor DAVID BADDIEL

vezi toate

Ivy Pocket

vezi toate

Tocilara

vezi toate

Am supraviețuit!

vezi toate

MUST READ-YA

vezi toate

Clubul Fetelor Bătrâne

vezi toate