Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Petrecerea perfectă

Cod produs:9789731492377
Fără stoc
5,30 lei
DESCRIERE

Cartea propune câteva teme pentru petreceri și le sugerează copiilor cum să decoreze spațiul sau cum să pregătească invitațiile. Cartea este potrivită în momentele când copiii sunt în pană de idei, când părinții nu pot să îi ajute sau atunci când doresc să aibă cea mai reușită petrecere, la care se pot distra împreună cu prietenii lor.


Cu ajutorul acestei cărți de dezvoltare personala, copilul își va îmbunătăți abilități precum socializarea și își va stimula creativitatea. Lucrarea îl va ajuta pe copil să își exerseze și citirea, iar Iiustrațiile color și fontul de dimensiuni mari vor face ca textul să fie mai răsfirat și, implicit, ca lectura să fie mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs.


Cartea face parte din colecția „Vreau să citesc! Nivelul 1” și se adresează copiilor de 6-8 ani. Colecţia „Vreau să citesc!” s-a născut din dorinţa de a reapropia copiii de lectură. Distraşi de numeroase alte activităţi alternative, micuţii nu mai găsesc timp să prindă gustul cărţilor. După ce descifrează tainele Abecedarului, de la şcoală primesc liste de lecturi obligatorii, care nu fac decât să transforme cititul într-o activitate anostă şi de multe ori dificilă.


De aceea, colecţia „Vreau să citesc!” vine în întâmpinarea copiilor cu subiecte captivante, care sunt în acelaşi timp educative, dar şi amuzante. Textele sunt uşor de parcurs, deoarece propoziţiile sunt scurte, clare şi folosesc caractere mari, lizibile. De asemenea, întrebările şi sfaturile dau lecturii un caracter interactiv, iar tonul prietenos îl captivează pe cititor. Temele alese oferă un avantaj părinţilor şi învăţătorilor, care îi vor auzi tot mai des pe copii spunând Vreau să citesc!


Din aceeași colecție de carti pentru copii mai fac parte: • Cum să fiu sănătos • Cum va fi la școală • Fii sportiv

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată6 - 8
Format150 × 200
Număr pagini16
LingvisticeCitire
Abilități Socializare Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Petrecerea perfectă
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI