Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Fii sportiv

Cod produs:9789731492384
Fără stoc
5,30 lei
DESCRIERE

Este recomandat ca, încă de la cele mai fragede vârste, copiii să practice cel puțin un sport, indiferent care este acesta, deoarece contribuie la creșterea și dezvoltarea lor. Practicarea unui sport ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, la o imunitate mai puternică sau la o inimă mai sănătoasă.


Pe lângă beneficiile legate de sănătate, practicând un sport, copii vor învăța cum să lucreze în echipă, cum să își sporească stima de sine și încrederea sau cum să aibă respect față de cieilalți. Dar pe lângă toate acestea, cel mai important este că se vor distra! Bineînțeles, mai întâi trebuie să găsească un sport cu care se identifică. Aceasta carte de dezvoltare personala este destinată copiilor de 6-8 ani și este potrivită pentru dezvoltarea creativității și găsirea pasiunii, ajutându-i pe aceștia să se familiarizeze cu principalele sporturi, îndemnându-i să-și descopere și să practice sportul preferat.


Colecţia „Vreau să citesc!” s-a născut din dorinţa de a reapropia copiii de lectură. Distraşi de numeroase alte activităţi alternative, micuţii nu mai găsesc timp să prindă gustul cărţilor. După ce descifrează tainele Abecedarului, de la şcoală primesc liste de lecturi obligatorii, care nu fac decât să transforme cititul într-o activitate anostă şi de multe ori dificilă.


De aceea, colecţia „Vreau să citesc!” vine în întâmpinarea copiilor cu subiecte captivante, care sunt în acelaşi timp educative, dar şi amuzante. Textele sunt uşor de parcurs, deoarece propoziţiile sunt scurte, clare şi folosesc caractere mari, lizibile. De asemenea, întrebările şi sfaturile dau lecturii un caracter interactiv, iar tonul prietenos îl captivează pe cititor. Temele alese oferă un avantaj părinţilor şi învăţătorilor, care îi vor auzi tot mai des pe copii spunând Vreau să citesc! Totodată, aceștia vor afla lucruri interesante despre conduită și își vor exersa cititul.Cartea face parte din colecția „Vreau să citesc! Nivelul 1”.


Din aceeași colecție de carti pentru copii mai fac parte: • Cum să fiu sănătos • Cum va fi la școală • Petrecere frumoasă

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată6 - 8
Format150 × 200
Număr pagini16
LingvisticeCitire
Abilități Conduită Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Fii sportiv
Rating-ul tău
Rating:
%