Promoție

Vreau să citesc! Nivelul 1

Cum va fi la şcoală

. 18 lei 3
 
. 30 lei 5

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Cartea îi ajută pe preșcolari să se familiarizeze cu viața de școlar. Copilul va primi sfaturi în legătură cu pregătirea ghiozdanului, purtarea uniformei, gestionarea emoțiilor, imaginea primei zile de școală, prezentarea sălii de clasă, catalogul, doamna sau domnul învățător, temele etc.


Lucrarea îl va ajuta pe copil să își exerseze citirea, iar ilustrațiile color și fontul de dimensiuni mari vor face ca textul să fie mai răsfirat și, implicit, ca lectura să fie mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs. Aceasta carte de dezvoltare personala face parte din colecția „Vreau să citesc! Nivelul 1” și se adresează copiilor de 6-8 ani.


Colecţia „Vreau să citesc!” s-a născut din dorinţa de a reapropia copiii de lectură. Distraşi de numeroase alte activităţi alternative, micuţii nu mai găsesc timp să prindă gustul cărţilor. După ce descifrează tainele Abecedarului, de la şcoală primesc liste de lecturi obligatorii, care nu fac decât să transforme cititul într-o activitate anostă şi de multe ori dificilă.


De aceea, colecţia „Vreau să citesc!” vine în întâmpinarea copiilor cu subiecte captivante, care sunt în acelaşi timp educative, dar şi amuzante. Textele sunt uşor de parcurs, deoarece propoziţiile sunt scurte, clare şi folosesc caractere mari, lizibile. De asemenea, întrebările şi sfaturile dau lecturii un caracter interactiv, iar tonul prietenos îl captivează pe cititor. Temele alese oferă un avantaj părinţilor şi învăţătorilor, care îi vor auzi tot mai des pe copii spunând Vreau să citesc!.


Din aceeași colecție de carti pentru copii mai fac parte: • Cum să fiu sănătos • Petrecerea perfectă • Fii sportiv

Vârsta recomandată: 6 - 7 ani
Nr. pagini: 16
ISBN: 9789731492360
Format: 150 × 200 mm
Abilități: Conduită  Socializare Citire
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cum va fi la şcoală

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat
Produse recent vizualizate
  1. Degeţica - Editura Gama
  2. Bucle Aurii - Editura Gama
  3. Reguli de comportament - Editura Gama
  4. Înmulțirea - Editura Gama