Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Cum să fiu sănătos

Cod produs:9789731492353
Fără stoc
5,30 lei
DESCRIERE

Cartea explică de ce este bine să faci mișcare, ce sunt microbii și cum să mănânci echilibrat. Cu ajutorul acestei cărți de dezvoltare personala, copilul va afla mai multe despre conduită și igienă. Lucrarea îl va ajuta pe copil să își exerseze citirea, iar Iiustrațiile color și fontul de dimensiuni mari vor face ca textul să fie mai răsfirat și, implicit, ca lectura să fie mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs.


Cartea face parte din colecția „Vreau să citesc! Nivelul 1” și se adresează copiilor de 6-8 ani. Colecţia „Vreau să citesc!” s-a născut din dorinţa de a reapropia copiii de lectură. Distraşi de numeroase alte activităţi alternative, micuţii nu mai găsesc timp să prindă gustul cărţilor. După ce descifrează tainele Abecedarului, de la şcoală primesc liste de lecturi obligatorii, care nu fac decât să transforme cititul într-o activitate anostă şi de multe ori dificilă.


De aceea, colecţia „Vreau să citesc!” vine în întâmpinarea copiilor cu subiecte captivante, care sunt în acelaşi timp educative, dar şi amuzante. Textele sunt uşor de parcurs, deoarece propoziţiile sunt scurte, clare şi folosesc caractere mari, lizibile. De asemenea, întrebările şi sfaturile dau lecturii un caracter interactiv, iar tonul prietenos îl captivează pe cititor. Temele alese oferă un avantaj părinţilor şi învăţătorilor, care îi vor auzi tot mai des pe copii spunând Vreau să citesc!.


Din aceeași colecție de carti pentru copii mai fac parte: • Cum va fi la școală • Petrecerea perfectă • Fii sportiv

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată6 - 8
Format150 × 200
Număr pagini16
LingvisticeCitire
Abilități Conduită  Deprinderea igienei Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Cum să fiu sănătos
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE