Promoție

Cărţi de colorat cu 80 pagini

Carte de colorat cu jocuri

. 43 lei 8
 
. 04 lei 12

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

„Cartea de colorat cu jocuri” conține desene care se vor revela după unirea punctelor din contur. Totul este foarte simplu! Copilul trebuie să urmărească unirea punctelor în funcție de numerele de pe pagină, în ordine crescătoare


Majoritatea paginilor conțin ilustrații cu animale de la fermă: cal, vacă, porc, câine, iepure, taur, capră, dar există și ilustrații cu dragoni, urși, cameleoni, plante și diferite peisaje.


Formatul mare și catrenele amuzante fac coloratul mult mai distractiv și interesant! Prin desen, copilul își va stimula creativitatea, își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția și motricitatea fină.


Cartea ilustrată conține 80 de pagini și este potrivită mai ales pe timpul vacanței, când copilul se poate recrea, fără să fie presat de temele de la școală.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Carte de colorat învăț să desenez • Carte de colorat pentru fetițe • Carte de colorat pentru băieței • Carte de colorat cu ghicitori • Carte de colorat continuă desenul • Carte de colorat cu animale

Vârsta recomandată: 3 - 5 ani
Nr. pagini: 80
ISBN: 9789731491271
Format: 200 × 295 mm
Abilități: Colorare  Creativitate Concentrare și atenție  Perspicacitate Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Carte de colorat cu jocuri

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat