Promoție

Cărţi de colorat cu 80 pagini

Carte de colorat cu ghicitori

. 43 lei 8
 
. 04 lei 12

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

„Cartea de colorat cu ghicitori” încurajează copilul să găsească și să coloreze răspunsul la o sumedenie de ghicitori simpatice. Primele șase pagini conțin ghicitori scurte despre animale, plante, mijloace de transport, legume, fructe etc., la care copilul trebuie să găsească răspunsurile în ilustrațiile de pe paginile care urmează. Atenție! Nu toate ilustrațiile sunt răspunsuri ale ghicitorilor, doar cele care sunt însemnate, însă copilul le poate colora și pe celelalte.


Formatul mare, desenele cu contururi precise și catrenele amuzante fac coloratul mult mai distractiv și interesant! Astfel, cu ajutorul acestei cărți, copilul va învăța să coloreze, dezvoltându-și creativitatea, își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția și motricitatea și își va îmbogăți vocabularul.


Cartea ilustrată conține 80 de pagini și este potrivită mai ales pe timpul vacanței, când copilul se poate recrea, fără să fie presat de temele de la școală.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Carte de colorat învăț să desenez • Carte de colorat pentru fetițe • Carte de colorat pentru băieței • Carte de colorat cu jocuri • Carte de colorat continuă desenul • Carte de colorat cu animale

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani
Nr. pagini: 80
ISBN: 9789731491233
Format: 200 × 295 mm
Abilități: Colorare Dezvoltarea limbajului Memorie  Perspicacitate Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Carte de colorat cu ghicitori

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat