Promoție

EduColor

Carte de colorat și activități de logică

. 25 lei 11
 
. 50 lei 22
-50%

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Cartea de colorat și activități de logică urmărește dezvoltarea abilității copilului de a face deducții logice și de a rezolva probleme, dar într-un mod amuzant, care să-l captiveze.


Colecția EduColor este destinată preșcolarilor și urmărește îmbinarea activităților de învățare cu îndeletnicirea preferată a copiilor: coloratul!


În această serie veți găsi cărți de colorat și activități care dezvoltă gândirea logică și puterea de concentrare, îmbunătățesc motricitatea fină și ajută la învățarea literelor și a numerelor până la zece.


Cartea îl va ajuta pe copil să coloreze și să facă diferite asocieri între elemente, pe baza unor criterii date, antrenându-i în același timp logica. Activitățile sunt potrivite pentru copiii de 4-5 ani.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Carte de colorat și activități cu litere • Carte de colorat și activități de concentrare • Carte de colorat și activități cu numere • Carte de colorat și activități amuzante • Carte de colorat și activități cu semne grafice Descoperă și restul volumelor din colecția de Cărți educative pentru copii.

Vârsta recomandată: 4 - 5 ani
Nr. pagini: 48
ISBN: 9786069026144
Format: 210 × 270 mm
Colecție:

EduColor

Abilități: Colorare Logică
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Carte de colorat și activități de logică

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs