Promoție

EduColor

Carte de colorat și activități cu litere

. 25 lei 11
 
. 50 lei 22
-50%

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Cartea de colorat și activități cu litere urmărește învățarea literelor alfabetului într-un mod amuzant, care să captiveze copilul și în același timp să-i îmbunătățească abilitățile de limbaj.


Colecția EduColor este destinată preșcolarilor și urmărește îmbinarea activităților de învățare cu îndeletnicirea preferată a copiilor: coloratul!


În această serie veți găsi cărți de colorat și activități care dezvoltă gândirea logică și puterea de concentrare, îmbunătățesc motricitatea fină și ajută la învățarea literelor și a numerelor până la zece.


Cartea cuprinde ilustrații cu animale sau diferite jocuri simpatice care vor face învățatul alfabetului o plăcere. Activitățile sunt potrivite pentru copiii de 3-4 ani.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Carte de colorat și activități de logică • Carte de colorat și activități de concentrare • Carte de colorat și activități cu numere • Carte de colorat și activități amuzante • Carte de colorat și activități cu semne grafice Descoperă și restul volumelor din colecția de Cărți educative pentru copii.

Vârsta recomandată: 3 - 4 ani
Nr. pagini: 48
ISBN: 9786069026175
Format: 210 × 270 mm
Colecție:

EduColor

Abilități: Colorare Cunoașterea literelor
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Carte de colorat și activități cu litere

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat