Promoție

EduColor

Carte de colorat și activități cu numere

. 75 lei 15
 
. 50 lei 22

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Cartea de colorat și activități cu numere urmărește învățarea numerelor până la 10 într-un mod amuzant, care să captiveze copilul, dar în același timp să-i îmbunătățească abilitățile cognitive.


Colecția EduColor este destinată preșcolarilor și urmărește îmbinarea activităților de învățare cu îndeletnicirea preferată a copiilor: coloratul!


În această serie veți găsi cărți de colorat și activități care dezvoltă gândirea logică și puterea de concentrare, îmbunătățesc motricitatea fină și ajută la învățarea literelor și a numerelor până la zece.


Cartea ilustrată îl va ajuta pe copil să coloreze și să învețe numerele. Cartea cuprinde ilustrații cu animale sau diferite jocuri simpatice care vor face învățatul numerelor o plăcere. Lucrarea este potrivită pentru copiii de 3-4 ani, care doresc să coloreze și să își îmbunătățească abilitățile mentale.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Carte de colorat și activități de logică • Carte de colorat și activități de concentrare • Carte de colorat și activități cu litere • Carte de colorat și activități amuzante • Carte de colorat și activități cu semne grafice Descoperă și restul volumelor din colecția de Cărți educative pentru copii.

Vârsta recomandată: 3 - 4 ani
Nr. pagini: 48
ISBN: 9786069026168
Format: 210 × 270 mm
Colecție:

EduColor

Abilități: Colorare Cunoașterea numerelor
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Carte de colorat și activități cu numere

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat
Produse recent vizualizate
  1. Dezvoltarea Limbajului - Editura Gama