Calcule cosmice
Calcule cosmice

Reguli extrem de simple

reguli Calcule cosmice
reguli Calcule cosmice

Tabla de joc conține toate rezultatele înmulțirilor, răspândite aleatoriu. Fiecare jucător trage câte un card, spune rezultatul înmulțirii și îl găsește pe tablă. Își plasează jetonul și trage iute alt card.
Câștigă jucătorul ce a așezat 4 jetoane proprii alăturate, în linie (sau diagonală).

Design atractiv

Calcule cosmice
Calcule cosmice

Beneficii de durată

Acest joc a fost conceput ca ajutor pentru învățarea tablei înmulțirii. Repetiția prin joc ajută la întipărirea în memorie a prețioaselor noțiuni, fără efort.
Poate va trage cu ochiul către tabelul cu tabla înmulțirii imprimat pe interiorul capacului, dar nu o va face des, căci jocul este alert.
Copilul va fi atent și la oponenții săi, și va verifica că au rezolvat corect înmulțirile.

Educație prin joc

Un avantaj de necontestat al jocurilor de societate este că prin intermediul lor se stabilesc conexiuni interumane prețioase. Se întăresc prietenii, se dezvoltă abilitățile de comunicare, se învață empatia, spiritul de echipă, dezvoltă gândirea analitică și strategică. Chiar și un joc la prima vedere simplu va învăța copilul să respecte timpul de gândire al celorlalți, să își aștepte rândul, să se concentreze, să facă sacrificii pentru binele tuturor jucătorilor și să aibă încredere în sine.
Dar, mai ales, va învăța că repetiția îl duce spre succes, că a pierde e doar o cale de a descoperi cum să câștige în runda următoare, comportament esențial pentru viața de școlar.

Cutia conține:

continut calcule cosmice
continut calcule cosmice