Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Animale

Cod produs: 9789731497631
Colecție: Bingoletto
Fără stoc
19,50 lei
DESCRIERE

Bingoletto. Animale reprezintă un sistem inedit de a învăța limba engleză, inspirat de popularul joc de bingo. Cu ajutorul acestei metode, copilul va învăța cu ușurință denumirile unor viețuitoare, îmbogățindu-și astfel vocabularul.

 

CONȚINUT BINGOLETTO • ANIMALE:

  • 56 de carduri cu control al poziției. Fiecare card conține pe o față imaginea, iar pe verso cuvântul din limba engleză corespunzător, însoțit de traducere și transcriere fonetică;
  • 7 planșe de bingo, pe care se regăsesc imaginile de pe carduri;
  • broșură pentru părinți și educatori, care conține sugestii de activități și jocuri de învățare, precum și exemple de folosire a cuvintelor în propoziții.

 

 

Copilul va putea astfel să învețe denumirile unor animale, să își dezvolte limbajul și să își îmbogățească vocabularul limbii engleze. Pachetul face parte din colecția Bingoletto și este dedicat copiilor de 3-7 ani.

 

 

Colecția Bingoletto urmărește învățarea limbii engleze cu ajutorul unui sistem inspirat de popularul joc de bingo. Copiii își îmbogățesc vocabularul într-un mod amuzant, care îi provoacă să învețe și știe din ce în ce mai multe cuvinte. Bingoletto se poate folosi cu succes atât de părinții implicați în educația copiilor, cât și de educatori, la grădiniță, ca material didactic stimulator și distractiv.

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 3 - 7
Format 82 × 132
Număr pagini 56 carduri
Abilități Animale
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Animale
Rating-ul tău
Rating:
%