Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Litere

Cod produs:9786068248523
Colecție:Puzzle de podea
Fără stoc
65,00 lei
DESCRIERE

Învățarea alfabetului e acum mai distractivă! Acest puzzle cu 31 de piese uriașe cu litere se va îmbina într-un cerc perfect pe podeaua din camera copilului. Puzzle-ul are diametrul de 1,3 metri!

 

Cartea de activități inclusă reprezintă un pas premergător rezolvării puzzle-ului, familiarizându-l pe copil cu literele alfabetului limbii române și ajutându-l să identifice corespondența dintre literă și sunetul cu care începe un cuvânt. Învățarea numerelor și a alfabetului devine mai distractivă cu ajutorul acestor puzzle-uri de podea, care se vor potrivi perfect în camera copilului. Cutia conține peste 30 de piese uriașe, dar și o carte de activități.

 

Dezvoltă:

 • cunoștințele despre literele alfabetului
 • coordonarea mână-ochi
 • motricitatea fină
 • gândirea logică
 • capacitatea de a găsi soluții.

 

 

Puzzle-ul este o metodă potrivită pentru copiii care abia învață literele alfabetului, întrucât nu este plictisitoare și vine însoțită de ilustrații simpatice reprezentative fiecărei litere în parte. Astfel, în timp ce va se va distra găsind piesa care urmează în șir, copilul va reține fără să vrea literele alfabetului. Pachetul face parte din colecția „Puzzle de podea” și este dedicat copiilor de 3-4 ani. 

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 4
Format285 x 175
Număr pagini31 de piese
LingvisticeCunoașterea literelor
Abilități Concentrare și atenție Logică Cunoașterea literelor Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Litere
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. Numere
  Numere
  65,00 lei